WB fellépés a Ramada Plaza Hotelben

Szenzációs este volt! November 18-án este 6-tól a Ramada Country estjén dübörögtek a bölények Big Fat Chubby zenéjére.

Ha röviden kellene jellemeznem, azt írnám: így képzelem el a tökéletes country estet! Mi jól éreztük magunkat, a zenészek remekeltek, a rendezők kitűnően szerveztek, úgy tűnt, a vendégek is élvezték az este minden pillanatát.

A Ramada Plaza Hotel Budapest adott helyt a zártkörű country estnek, ahol mintegy 150 vendég fogadásával számoltak a szervezők. A Wild West Store kivonult teljes ‘tárházával’, így a terem díszítése abszolút autentikus volt. Habár 6 óra volt a kezdésre megjelölve, kicsi csúszás belefért a vendégek fogadása miatt. A bölényeknek így bőven jutott ideje akklimatizálódni, hangolódni a fellépésre, majd örömtáncra.

Majdnem a teljes csapatunk megjelent, néhányan kicsivel később, de csatlakoztak a remek hangulatú bölénycsordához. Big Fat Chubby-ék először rockabillys ritmusú zenéivel kápráztatták el a megjelenteket, akik kockás ingekben, cowboy kalapokban és farmerban jöttek el a country estre.

Pazar vacsorát követően (csak példának okáért: western csizma alakú torta is volt, na meg hamisítatlan házias hamburger is dögivel) hozták az este nagy, ünnepi tortáját, amiből mindenkinek jutott finom falat.

A torta felvágása után felcsendült a WB bevonuló zenéje. A nagyterem színpada előtt két sorban állt fel a Wild Buffalo LC, néhány szavas köszöntő és bemutató után 9 táncból álló ízelítőt adtunk a nézőközönségünknek. Micsoda előadás volt! Minden táncos remekül szerepelt, nem érzékeltek a nézőink semmit a nagy izgalmakból, mindenki hangosan tapsolt, lábával dobogta a ritmust, többen fütyültek ütemre! Nyugodtan kijelenthetem: osztatlan sikerünk volt!

Már csak amiatt is, mert az utána lévő tánctanulásra majdnem minden vendég beállt. A Texas Stomp-ot sűrű sorokban állva sajátították el a cowboy-ok és cowgirl-ök!
A tanulós tánc után következett a bulis etap: Chubby-ék a legjobb dalaikat válogatták össze, amire mindig találtunk koreográfiát és néhány lelkes vendég is beállt. Egész este táncoltunk, még arra se jutott időm, hogy utánpótlás-bölényeinknek drukkoljak a pókerasztalnál vagy a bikarodeón.

Segítségemre volt az átmelegedett bölénycsordám, ennek is tudom be a sikert, hogy 10 perccel később már Chubby-ék zenéjére táncolták el (és jól!) a remek könnyű talpalávalót.

A rengeteg dícséretet és érdeklődést ezúton is szeretném átadni klubtagjaimnak, mert az érdem az övéké is, az egész csapaté, kitűnően helyt állt mindenki. A sok mosolygós, nevetgélős arcból pedig arra következtetek, hogy jól is érezték magukat táncos társaink a nagy megmérettetés ellenére 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Időpont: 2011. november 18-a, péntek 18 órától 23 óráig.

Helyszín: Ramada Plaza Hotel Budapest

Zenélt: Big Fat Chubby and The Swamp Busters

Táncolt: Wild Buffalo Linedance Club

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..