wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

WB-fellépés Csillaghegyen!

vasárnap, január 31st, 2010

Facebook

Január 29-én a klubnap előtt fellépésre igyekeztünk a csillaghegyi Gyermekotthonba. Szívesen vállaltuk ezt a felkérést is, hiszen a gyerekek közel állnak a szívünkhöz. A nagy hétköznapi forgalom ellenére már korábban odaértünk az otthonhoz Attilával, Bettyvel, így hárman türelmesen vártuk a többieket: Gogot, Timcsit, Diát, Concordot és Tecát.
Jó volt, hogy eljött Zsolti is, mert ő videózott és fotózott a csapatnak.

Nagy szeretettel fogadtak minket már a kapuban, és udvariasan vezettek az emeletre, ahol lepakolhattunk, és felkészülhettünk pár perc erejéig a fellépésre. Dia rövid beszéde után a szokásos Concord “avázkodás” következett, majd bevonultunk és elkezdődött a zene, csizmakoptatással. Minden tánc végén taps jelezte a tetszést, aminek persze örültünk nagyon.

A fellépés végeztével Dia a Freeze-t kezdte tanítani a bátor gyerekeknek, akik ügyesek voltak nagyon, mert a zenére már többen remekül lépegettek a ritmus szerint. Attila, Concord dícséret gyanánt osztogatott nekik szórólapot a csapatról, amit mohón elkapkodtak lelkes nézőink is.

Egy emelettel följebb megkínáltak a vendéglátóink egy kis szendviccsel és üdítővel. Itt csatlakozott hozzánk Gogo “kedvence”, egy öt éves kislány, Barbi, akit felettébb nagyon közvetlen, csacsogós gyermeknek ismerhettünk meg. Még a szerelme nevét is megtudhattuk tőle, de azt nem árulhatjuk el, hogy ki a szerencsés fiú. 🙂

Gyorsan eltelt az idő, ezért a búcsú következett. A gyerekek szomorúan vették tudomásul, hogy megyünk, Bettyt még egy kislány is átölelte hirtelen, azt kérdezve: már mentek is, de kár! Kellemes érzésekkel indultunk a klubnapunkra, magunkkal vittük a hálás, vidám mosolyokat.

–Gabóca + Betty

Kapcsolódó galéria

Fellépés videói: Csillaghegy 1. részCsillaghegy 2. rész

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.