WB Halloween klubnap

Halihó Bölénykék! Emlékeztek még? 2015. október 30. Góliát szálló nagyterme, WB Halloween klubnap.
IMG_1383Sokan voltunk, egyesek a felismerhetőség határán. Voltak varázslók, fele-más emberkék, csontvázak tömkelege – családi vállalkozásban is -, krampuszmanók varázsköpönyegben, és nem utolsó sorban ZOMBIK, vérrel, vérrel, vérrel!
IMG_1399Számomra a legVÉRmesebb Gergő volt, akinek a szájából is csöpögött a vér! Szenzációsan nézett ki a Császár házaspár: Klári, mint toronyfrizurás pókasszony, férjével, Vilivel, a kucsmás csontvázzal.

Előttem van a búvár munkaruhás Réka, párjával, a fehér szellemmel, Vera, a krampuszmanó varázsköpenyében, csatlakozva hozzá Mariann, mint varázslóinasa. Johanna, az éj fekete asszonya, Linda, szintén fekete hölgy fogszabályzóval, Era, a tóban felejtett zöld emberke.
IMG_1413Sorolhatnám még a sok-sok véres zombi emberkét, biztosan emlékeztek rá, úgy gondolom remekül szórakoztunk. Nálam a pálmát a Csöndes család vitte el. Laci+Zsuzsi szenzációsan nézett ki, de az élen Géza, aki két szuper figurát is hozott. Először Drakula grófot, kezében a méregpohárral, majd bodros hajú hippiként is nagyot alakított!
IMG_1429Sok gyerek is volt, természetesen Ők is beöltöztek és remekül szórakoztak, főleg a színpadot uralták.

Kaják, italok tömkelegét fogyasztottuk, a fő ételfelelős itt is Tibi volt.
Szép emlékként marad az egész buli, és biztos vagyok benne, hogy mindenki remekül szórakozott, no meg táncolt is, mert ez elmaradhatatlan.
Reméljük idén is megismételjük!

–Baby

Kapcsolódó galéria

151030_WB-halloween

One thought on “WB Halloween klubnap”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..