WB Jubileumi Szülinap!

Még a ház fala is majdnem kidőlt a fergeteges szülinapi bulinkon, amit a KlauzálHázban tartottunk aug. 31-én. Nem akármilyen buli volt ez, hanem a csapat fennállásának 5. születésnapja! Még vagy százszor ennyit kívánunk: boldog szülinapot, Wild Buffalo!

205A WB csapata nagyon izgult és rengeteget készült arra, hogy tökéletesen sikerüljön a szülinapi buli. A helyszínre már félig kész díszlettel érkeztek már kora délután, és amíg a DAB hangolt, addig a bölények lufit fújtak, létrára másztak és dolgoztak serényen. Nagyon mutatós lett a végeredmény, a dícséreteket nem győztük aztán bezsebelni a vendégektől.

A sok foglalatosság miatt elrepült az idő, és ippeg készen lettünk, amikorra megérkeztek az első vendégeink! 219A teljesség igénye nélkül sorolom fel azokat a táncos csapatokat, akik együtt ünnepeltek velünk: Dancing Boots Debrecen, Debrecen Linedance Club, Revival LDBT Nyíregyháza, School Of Linedance Pécs, Tata Rodeo Dancers, Lucky Bulls LC Budapest, Footloose LC Kerepes… ha valakit kihagytam volna, az csak a véletlen műve lehet és elnézést érte 🙂 De a táncosokon kívül rengeteg barát és ismerős is eljött, hogy a szívünknek oly kedves csapatot egy nagy bulival köszöntsük! 305Meglepetésünkre meglátogattak minket a Twin City tagjai is, nekik is nagyon örültünk 🙂

Az este a táncparkett “megtisztításával” kezdődött, természetesen csakis azután, hogy minden érkező 1-1 WB-koktélt ivott. Miután a rengeteg malac, tehénke és csibe lufit arrébb tessékelte mindenki a legszebb csizmájában, máris rázendített a DAB a kedvenc country zenéinkkel.

306Az este alatt a fiatalok kipróbálhatták magukat a lasszózásban, illetve minden cowgirl és cowboy megmérettetett a szépségversenyen. Harcba szálltak az ügyes és kreatív háziasszonyok, muffin-sütő verseny keretein belül több halom édes és sós sütemény fogyott el. Persze mindeközben tánc és tánc és tánc és tánc….

Amikor következett a torta és hivatalos köszöntés, olyan meglepetés várt minket, amire nem számítottunk: a táncos barátok különféle ajándékokkal kedveskedtek, amelyikkel lehetett, azzal fotózkodtunk, amit meg fogyasztani lehetett, azt elpusztítottuk 😉 A dupla tortából sem maradt sok, de persze a rákerült a kihagyhatatlan poén: fújhatod-de-minek-gyertyák 😛

312Valamivel később, ahogy azt megszokhatták már vendégeink, következett az egyes versenyek eredményhirdetése, illetve a Győző-díj átadás is. Különdíjat adtunk át Verának, ezzel is szerettük volna megköszönni állhatatos munkáját a WB KO csapattal. A Győző-díjat idén olyan kiválóság vette át, aki eddig érthetetlen okokból marad ki, ezért régi hiányt pótoltunk ezzel: Don Attila, aki rengeteg energiát fordított arra, hogy zenéjével és személyes varázsával mindig több country-kedvelőt vonzzon be – sikerrel. A lasszó-versenyt Erik nyerte, neki is gratulálunk 🙂 A szépségverseny idén “házon belül” maradt szinte, a három díjazottból kettő bölény: a Ms. Cowgirl díját Elza (School Of Linedance Pécs), a Mrs. Cowgirl díját Judy (WB), a Mr. Cowboy díját pedig Stewe (WB) vehette át. 512Már csak a muffin maradt hátra: ezt a díjat (is) Judy vitte el a hétországra szóló muffinjával (ha jól emlékszem, összesen ha 10 perc kellett ahhoz, hogy mind elfogyjon).

Rengeteg koccintás és közös fotón kívül még arra emlékszem, hogy egy perc sem maradt ki a tánc nélkül. Reggelig sorolhatnám, hány közös és más barát-táncos által javasolt tánc került elő az este folyamán. Hajnalban, miután elbúcsúztunk mindenkitől, elbontottuk a maradék díszletet, aztán Linda – milyen előrelátó – még a falat is újra festette néhány helyen.

Felejthetetlen buli volt, a megjelenteknek köszönöm, hogy részesei voltatok!

–Gogo

Kapcsolódó galéria

WB-Bday-Billboard

One thought on “WB Jubileumi Szülinap!”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..