WB juniorok győztek a Mikulás Kupán!

Az egyik szokásos, hangulatos klubnapunk alkalmával a mi drága elnökasszonyunk azzal a remek hírrel állt elénk, hogy idén is megrendezik immár XXV. alkalommal a Zuglói Táncfesztivál – Mikulás Kupát, amire vezetőségünk bizony úgy gondolta, hogy benevezik a mi kis drága bölényeinket.

1452005_710739955602898_149634535_nA gyerekek talán egy pillanatig furcsábban vették a levegőt a megszokottnál, de nagy ellenállást nem tanúsítottak. Innentől kezdve az amúgy is szűkös felkészülési idő még nagyobb fokozatra kapcsolt. Először is ki kellett választani a táncot, ami végül az ütős és nem kevésbé pörgős Looking Forra esett.

Ezek követően indulhatott a tanulás. Emlékszem, amikor még csak az első lépéseket tanulgatták, majd fokozatosan újra és újra kezdve egyre tovább jutottak. Le a kalappal a kis csapat előtt, mivel a gyerekek suli, a felnőttek munka után akár hétköznap is a legkülönbözőbb helyeken és időpontokban gyakoroltak. Gogo, magát sem kímélve alkalmanként másfél, két órán keresztül töretlen erővel tanította, biztatta és tartotta az ifjakban a lelkesedést.

545883_772075536140910_322556956_nItt még egyszer külön köszönet Gogonak a kitartó munkájáért és energiájáért, amit a srácokért tett, Lindának, hogy jelenlétével, ötleteivel valamint humorával oldotta az egyre növekvő feszültséget. (Tisztelet a kivételnek, mivel Gergőnk maga a megtestesült nyugalom, amit csak árasszon magából továbbra is! 🙂 ) Illetve a többi szülőnek, valamint az egész klubnak a mérhetetlen pozitív energiáért és biztatásért.

Nagy álmokkal, de kis csapattal érkeztünk a verseny helyszínére. A mi kis bölénykéink nem sikoltoztak félmeztelenül rohangálva, csak higgadt csendben, várták a kis kalapjaik alatt, hogy mikor kerülnek sorra. Mikor végre elérkezett az idő, ugyanezzel a cowgirl-höz és cowboyokhoz méltó viselkedéssel felsorakoztak a zsűri tagjai előtt és hibátlanul bemutatták a produkciót. Mi, szülők, nagyszülők és kísérők lélegzet visszafojtva, remegő gyomorral és kézzel izgultuk végig ezt az alig két percet. Elsöprő tapsvihar jelezte a közönség tetszését.

2013-12-08-4570Számomra nagyon megható volt, ahogy Gogo tapsolva, ugrálva fogadta őket a táncparkettről lejőve, majd könnybe lábadt szemekkel kísérte vissza őket hozzánk és elcsukló hangon mesélte el, hogy mennyire büszke rájuk. Hihetetlen, hogy mennyire bízik bennük és szereti őket.

A díjátadón is annyira cukik voltak, ahogy szépen fegyelmezetten egymást megvárva, Bogit előre engedve álltak fel a dobogó legfelső fokára. Az érmeket és okleveleket a táncvilág neves szereplői mellett nem mástól, mint Miss Hungary 2013-tól vehették át.

Összefoglalva, jó és izgalmas érzés volt látni őket a versenyen, végigkísérni a felkészülésüket. Nagyon remélem, hogy a gyerekek is élvezték és ugyanilyen, vagy a győzelem után még nagyobb lelkesedéssel kezdenek majd bele a közelgő újabb fellépésükre.

–Anett

Kapcsolódó galéria

Időpont: 2013. december 8-a, vasárnap 17.15 perckor

Helyszín: Dr. Mező Ferenc Általános Iskola – 1144 Budapest, Ond vezér park 5.

mikulás kupa plakát

One thought on “WB juniorok győztek a Mikulás Kupán!”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..