WB KO a Rácz Fogadóban

December 6-a péntek. A Mikulás sarkvidéki eredetű hideg széllel érkezett hozzánk. Ezen a napon két rendezvény is van, nem tudok dönteni! Az egyik az EXCA Bajnokok Éjszakája Budapesten. A másik Rácz Fogadó Kisoroszi, Bruder Endre alapítvány által rendezett jótékonysági est, ahol a WB kezdő táncosai bemutatót tartanak.

01A mérleg nyelve egyértelműen a Ko Kisoroszi csapata felé billent. Rádöbbentem, nekem mellettük a helyem, hiszen nagy lelkesedéssel és odaadással készültek erre az estére. Tizenkét táncos érkezett, ketten csak szurkolni jöttek. Kedves gesztus volt részükről köszönjük! Közben a vendégek a családtagok, kísérők is szép számmal gyülekeztek.

Elérkezett a fellépés ideje, be kell vonulnunk! Hát ez nem ment zökkenőmentesen! Elnézést kértem a közönségtől. Elmondtam hogy a Bölények természetüknél fogva csak csordában tudnak vonulni, így ezt még gyakorolniuk kell. A bemutató nagyon jól sikerült, cserébe nagy tapssal jutalmaztak minket.

IMG_0560Táncunkat a DAB által játszott Orange Blossom Special című számmal fejeztük be. Mondanom sem kell, amikor Attila zenéje átváltott magyar nótába mindenki szívét megérintette! Az előttünk álló este további részét fehér asztal mellett töltöttük el beszélgetéssel és vidámsággal fűszerezve.

Mondhatom remekül éreztük magunkat! Köszönet a vendéglátóknak! Köszönet a táncosoknak, akik jelenlétükkel emelték az est színvonalát!

–Vera

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..