wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

WB KO a Rácz Fogadóban

szombat, január 11th, 2014

Facebook

December 6-a péntek. A Mikulás sarkvidéki eredetű hideg széllel érkezett hozzánk. Ezen a napon két rendezvény is van, nem tudok dönteni! Az egyik az EXCA Bajnokok Éjszakája Budapesten. A másik Rácz Fogadó Kisoroszi, Bruder Endre alapítvány által rendezett jótékonysági est, ahol a WB kezdő táncosai bemutatót tartanak.

01A mérleg nyelve egyértelműen a Ko Kisoroszi csapata felé billent. Rádöbbentem, nekem mellettük a helyem, hiszen nagy lelkesedéssel és odaadással készültek erre az estére. Tizenkét táncos érkezett, ketten csak szurkolni jöttek. Kedves gesztus volt részükről köszönjük! Közben a vendégek a családtagok, kísérők is szép számmal gyülekeztek.

Elérkezett a fellépés ideje, be kell vonulnunk! Hát ez nem ment zökkenőmentesen! Elnézést kértem a közönségtől. Elmondtam hogy a Bölények természetüknél fogva csak csordában tudnak vonulni, így ezt még gyakorolniuk kell. A bemutató nagyon jól sikerült, cserébe nagy tapssal jutalmaztak minket.

IMG_0560Táncunkat a DAB által játszott Orange Blossom Special című számmal fejeztük be. Mondanom sem kell, amikor Attila zenéje átváltott magyar nótába mindenki szívét megérintette! Az előttünk álló este további részét fehér asztal mellett töltöttük el beszélgetéssel és vidámsággal fűszerezve.

Mondhatom remekül éreztük magunkat! Köszönet a vendéglátóknak! Köszönet a táncosoknak, akik jelenlétükkel emelték az est színvonalát!

–Vera

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.