WB szülinap Péteriben

Mérföldkő a klub életében: WB szülinapozás Péteriben – egyesületté alakulásunk megünneplése – Győző és 5 további klubtagunk szülinapja – alapok letétele – csizmák és papucsok rongyosra táncolása – Don Attila búgó hangja. Életképek 2009. augusztus 9-éről.

Jól megbeszélte a csapat, hogy bármilyen eseményről később a jelenlévők közül valaki(k) vállal(nak) beszámoló írást. Éppen csak erről az eseményről nem vállalt végül senki, ezért ez most egy felhívás:
— Kérek minden kedves klubtagot, aki jelen volt, ide írjon (jó)pár sort, élményeit, hogy ő hogyan érezte magát Péteriben! Nincs kibúvó, mindenkitől szeretnénk látni egy-egy bejegyzést! Köszönöm —

Gogo bejegyzés: Nagyon örültem a csapatnak, hogy ilyen kedves emberekkel lehettem együtt. Meghatározó volt erről a napról, hogy az alapjait tettük le klubunknak, mellette Vera csodás sütijeit faltuk és Don Attila énekelte a Happy Birthday-t az ünnepelteknek. Késő délután a Summer Wine-t tanulhatták meg tőlem, ez volt az én ajándékom nekik. Óriási a potenciál ebben a csapatban – Csak így tovább! Puszi

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..