wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

WB szülinap Péteriben

kedd, augusztus 11th, 2009

Facebook

Mérföldkő a klub életében: WB szülinapozás Péteriben – egyesületté alakulásunk megünneplése – Győző és 5 további klubtagunk szülinapja – alapok letétele – csizmák és papucsok rongyosra táncolása – Don Attila búgó hangja. Életképek 2009. augusztus 9-éről.

Jól megbeszélte a csapat, hogy bármilyen eseményről később a jelenlévők közül valaki(k) vállal(nak) beszámoló írást. Éppen csak erről az eseményről nem vállalt végül senki, ezért ez most egy felhívás:
— Kérek minden kedves klubtagot, aki jelen volt, ide írjon (jó)pár sort, élményeit, hogy ő hogyan érezte magát Péteriben! Nincs kibúvó, mindenkitől szeretnénk látni egy-egy bejegyzést! Köszönöm —

Gogo bejegyzés: Nagyon örültem a csapatnak, hogy ilyen kedves emberekkel lehettem együtt. Meghatározó volt erről a napról, hogy az alapjait tettük le klubunknak, mellette Vera csodás sütijeit faltuk és Don Attila énekelte a Happy Birthday-t az ünnepelteknek. Késő délután a Summer Wine-t tanulhatták meg tőlem, ez volt az én ajándékom nekik. Óriási a potenciál ebben a csapatban – Csak így tovább! Puszi

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.