WB táncbemutató a Bátor Táborban

2013. ápr. 20-án, szombaton a Bátor Tábor Családi Napjába csempésztünk egy csipetnyi vadnyugati érzést.

featured_thumb

A legbátrabbaknál jártunk, hogy küzdőszellemről, akaratról és életigenlésről tanuljunk. Mert vajon mihez kell nagyobb bátorság, mint súlyos betegséggel állni életünk kezdetén, mégis napról napra harcolni, nem feladni? És ki mutathat nagyobb elszántságot, mint azok a szülők, akik ebben a küzdelemben segítik gyerekeiket?

A Bátor Tábor tavaszi családi napjára volt hivatalos a Wild Buffalo, hogy táncbemutatóval, tanulással és önfeledt örömtánccal csempésszünk vidámságot a találkozóra. De tévedtünk. A vidámságot egyáltalán nem kellett odavinnünk: helyben várt minket. Több száz egykori táborozó, családjaik és persze az önkéntesek serege gondoskodott róla, akik Hatvan mellett gyűltek össze, hogy együtt köszöntsék az első tavaszi napsugarakat és egy napra elfeledkezzenek az élet nehézségeiről.

2013-04-20-074A gyönyörű birtok, a kedves vendéglátás és a csillogó szempárok sora egy másik világba varázsolt minket, de nem bántuk. Marcona, kalapos-csizmás cowboy-okból és cowgirlökből egy szempillantás alatt bölénycimbikké váltunk és együtt rúgtuk a port a táncoslábú vendégekkel. Hazafelé pedig úgy éreztük, mindannyian gazdagabbak lettünk.

–Linda

Kapcsolódó galéria

Fellépésről készült videó

One thought on “WB táncbemutató a Bátor Táborban”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..