wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Köszöntünk a bölényeknél

Facebookyoutube

Örömmel tudatjuk veled, hogy a Wild Buffalo Linedance Club honlapján csatangolsz. Ne lepődj meg, hogy tegezünk – tagjaink között a 6 évestől a matrónáig mindenféle korosztály előfordul, de lélekben mindenki egy 25 éves Clint Eastwood. A honlapot elsősorban táncos közösségünk részére hoztuk létre, itt osztjuk meg egymással tapasztalatainkat, innen gyakoroljuk táncainkat, itt tudósítunk az eseményekről, melyeken csapatunk részt vett. Persze ha érdekel a kitűnő country zene, a táncok és a hamisítatlan western hangulat, akkor te is jó helyen jársz. Reméljük, hogy ugyanolyan jól fogod magad érezni, mint mi! Várunk személyesen is klubnapjainkon, rendezvényeinken!

Nyílt klubnapjainkat péntekenként tartjuk az angyalföldi Redwoodban, 19 órai kezdettel. Cím: 1138 Budapest, Váci út 168/C. Esetleges változásról a Dühöngőben adunk hírt, vagy hívj minket, érdeklődj!

Telefon: Hankó Zsuzsa vezetőségi tag +36 30/9323-593
E-mail: info kukac wildbuffalo pont hu

Lentebb találhatóak legfrissebb beszámolóink, oldalt pedig az újdonságok, kiemelt híreink. A menük között olvashatsz bővebben rólunk, megtalálhatod galériánkat, videóinkat, illetve a csapat által ismert és gyakorolt táncaink leírásait, tanítós videóit.

Facebookyoutube