Wild Buffalo a Beat-klubban újra

A négynapos szünet szombatján rendezték meg a második Beat-klubot, ahol Indiánt már jól ismerik. Ő kért meg minket, hogy képviseljük a táncklubunkat ezen a rendezvényen is. Aznap este játszott az FG-4 és a BlackBirds, továbbá meghívott vendégek voltak Benkő Laci és Debreczeni Feri. A csapatunkból csak néhányan tudtunk jelen lenni, de így is – ahogy a résztvevők többször is elmondták – felejthetetlen élménnyel gazdagítottuk az estét.

A keddi klubnapon Zsuzsu nyilvánosan kérdezte a hozzánk járókat, hogy ki tudna eljönni szombat este az Aranytízbe, amire a válasz többektől is az volt, hogy még elválik, mert négynapos ünnep kezdődik, és még nem dőlt el, hogy családi elfoglaltsággal telnek majd el a napok, lesz-e idő arra, hogy eljöjjenek erre a felkérésre. Timcsivel mi ketten is hasonlóan voltunk, hagytuk a témát, majd eldől előtte. Végül is mentünk, nem bántuk meg, következő nap valahogy így beszéltük meg egy kávé mellett a sok előző napi élményt:

Go: “Pfű, jó kis este volt! Mikor is jöttünk el?”

Ti: “Fél tizenkettő volt, amikor Zsuzsi is mondta, hogy muszáj lesz hazaindulnia – tehát valamikor ezután érkeztünk haza. Tudod, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis buli lesz ebből. Még jó, hogy utolsó pillanatban úgy döntöttünk, hogy elmegyünk, mert emlékszel, tegnap délután még nem akartunk indulni. Túl nagy volt a csend a csapatban, azt se tudtuk, hogy ki jön és ki nem!”

Go: “Persze, az ünnepek, ez van. Zsuzsi mennyire örült nekünk, mikor meglátott!”

Ti: “Legalább nem maradt egyedül. Mesélte, hogy megígérte H. Gyurinak, mindenképp elmegy ebbe a klubba, mert valami fényképeket hoz neki. Ő is talpig country-öltözékben jött: kalap, csizma, csillogó farmer meg kiegészítők, nameg az elmaradhatatlan “Wild Buffalo” ing. Még jó, hogy előtte leegyeztettük, hogy mi is abba megyünk!”

Go: “Annak is örültem, hogy eljött két friss tagunk is, Zsuzsi(2) és Lili, akikkel aztán egy helyre ültünk, amit Zsuzsu foglalt. Az este elején kicsit hosszúra sikeredett az interjú a két legendával – ”

Ti: “Ők az Omegából Benkő Laci és Debreczeni Feri, tényleg, sokat meséltek a régi időkről. A vége felé kimentünk szusszanni egyet, amikor odajött egy házaspár!”

Go: “Olyan kedvesek voltak! Mondjuk, meglepődtem, amikor arra kértek, hogy menjünk be táncolni, mert múltkor is olyan jól feldobtuk a hangulatot. Emlékeztek ránk!”

Ti: “Az semmi, emlékszel, hogy még a mosdóban is külön leállítottak, hogy mennyire odavannak értünk?”

Go: “Sőt, Zsuzsu a végén már Post-it-re írogatta az elérhetőségeinket, mert annyian érdeklődtek nála is!”

Ti: “A tánc mellett sokat jelentett a mostani esténél a közös fotónk Benkőékkel, majd pedig az este végén a fiatal BlackBirds-ös fiúkkal. Bár, lehet, hogy jó lenne velük még inkább jóban lenni, mert többen kérték, hogy igazítsuk máskor is a táncainkat az ő zenéjükhöz, annyira mutatós.”

Go: “Mindenesetre nagyon kellemes, mégis nagyon kimerítő volt egész este emberekre, érdeklődőkre szánni külön figyelmet, mert ha most belegondolok, egy perc nyugtunk sem volt!”

Ti: “Ne is mondd! Úgy kitáncoltuk magunkat, hogy lassan vihetem újra talpaltatni a csizmámat! Mondták, hogy a következő Beat-klub november közepén lesz, de szerintem Indiántól úgyis időben értesülünk!”

–TiGo

Kapcsolódó galéria

Beszámoló az első Beat-klubról

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..