wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Wild Buffalo LC harmadjára is a Beat klubban

hétfő, december 8th, 2008

Facebook

2008. november 29-én az Aranytízben különleges élmény részesei lehettünk. George Harrison és John Lennon emlékestet tartottak a harmadik alkalommal megrendezett Beat-klubban. Apropója egy szomorú évforduló: Lennont december 8-án lőtték le és az egész világot megrázta értelmetlen halála. Leírhatatlan azok számára az élmény, akik ezt akkor átélték. Harrison is “fiatalon” ment el. Forradalmárok voltak a maguk módján: zenéjükkel, öltözékükkel, politikai szövegű dalaikkal hívták fel a figyelmet magukra.

Az idősebb generáció, mint én is, az ő zenéjükön nőtt fel. Már akinek persze lehetősége volt rá, hogy megismerhesse. Emlékszem, a Szabad Európa Rádió műsorán és az országba becsempészett lemezeken hallgathattuk őket nagyon sokáig. Az 50-60 éves korú, ha Beatles számot hall, nemigen marad ülve, hisz fiatalsága jut eszébe és az a kor, amiben akkor élt.

Tehát ez az este a két elhunyt Beatles-tagról szólt. A BlackBirds együttes kitünően játszotta dalaikat – ha becsuktuk szemünket, arra a néhány másodpercre elhittük, hogy a Beatles zenekar játszik. Fantasztikus volt a hangulat.

Az emlékest egyik vendége Forgács Péter színész volt, aki a Mindhalálig Beatles című darabban játszik és énekel. A másik vendég pedig Takáts Tamás volt. Midkét előadó 2-2 számmal emelte az est hangulatát.

A WBLC tagjai közül páran este 8 körül értünk az Aranytízbe, már aggódva fogadtak minket: azt hitték, hogy nem megyünk. Örültek a “kalaposoknak”, mint minden alkalommal. Eljött velem NagyAndi, Márti, a másik Zsuzsi, Lili, Marcsi és Grünci. Találkoztunk új tagjainkkal is – akiket előzőleg itt ismerhettünk meg – Lajossal és fiával, Krisszel. Indián már várt minket, vele is sokat mókáztunk. Countryztunk is – kicsit öregesebben, kicsit szolidabban, mint a fiatal bölények, de láthatóan és hallhatóan tetszett nekik táncunk. Dícsértek, mosolyogtak és együtt táncoltak velünk a megjelentek.

Örülök, hogy ott lehettem ezen a fantasztikusan jól sikerült estén!

–Zsuzsa

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.