Wild East Fest 2015

Méltán híres nemzetközi, három napos fesztivál 2015. február 13-15 között, amivel sikerült Budapestet feltűzni Európa táncos térképére! Ott voltunk teljes létszámban! 

2015 februárjában elérkezett a második WEF – nekünk ugyan az első – de nagy érdeklődéssel és izgalommal vártuk. Januárban már elkezdtük tanulni a nyitó táncot, amihez a zenét egy baráti népszerű olasz zenekar, a Crazy Bulls nekünk írt. Igazi csapatépítő program volt egy fantasztikus társasággal.

Elérkezett a nagy nap. Európa több országából érkeztek táncosok és neves oktatók, akik több workshopot tartottak. Félelmetes hangulat uralkodott a Csónakház Mulatóban, ahol több 100 táncos együtt koptatta a csizma talpát. Szombaton volt egy utolsó próbánk a hajón, ahol Géza bemutatta fergeteges rúdtáncát.

Ezek után már az elhallgató zene se zavart senkit, csendben is
letáncoltuk a Wild & Crazy-t. Este jött a mindenki által vár verseny. Vasárnap még volt egy kis levezetés és mindenki indult haza. Hihetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Alig várjuk a
következőt.

Kapcsolódó galéria

–Orsi

A rendezvény facebook-oldala: Wild East Fest ~ “tetszik” gomb megnyomása ér 🙂
Az esemény facebook-hirdetője: Wild East Fest 2015

WEF_program_HU

One thought on “Wild East Fest 2015”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..