wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

William’s-ben péntek este

hétfő, április 6th, 2009

Facebook

Néha elfog egy érzés: itthon vagyok. A William’s-ben egy kalapos, veszkó-csizmás nő vagy férfi rendre érezheti ugyanezt. Hazaért. Az elmúlt pénteken elmentünk újfent a William’s Western Village-be, hogy egy igazi country-feelinges estébe csöppenjünk néhány órára.Ha előkapjuk a kalapunkat, a hirtelen jött tavaszi meleg ellenére felhúzzuk a csizmánkat, normál esetben az utcán furcsa látványt nyújthatnánk. De a William’s-ben ez egy teljesen természetes kép: a környezetbe beleillik a western-fanok járkálása, a bárpultnál való mormogása, a country zene hallgatása és az arra illő tánc.

Gábor, a William’s tulaja hívott minket a Six Rebels-ek nyitott klubnapjára, ahol elsősorban örömtáncot járnak a rebellisek és a többi country-kedvelő barát. Egy ilyen este remek alkalom arra, hogy kicsit jobban megismerhessük táncos társainkat – ismerkedjünk, beszélgessünk, közelebb hozzuk a világainkat.

Amíg mi beszélgettünk és/vagy táncoltunk, mellettünk szülinapot tartottak, nem is akármilyet. Többször lehetett volna becsatlakozni a “Boldog-Szülinapot” kántálásába, azonban vagy bátortalannak bizonyult a társaság, vagy tudhatott valamit, de azt vettük észre, hogy végül csak Gábor énekelt enyhén érdes, de annál hamisabb hangon 🙂 Hát, az ilyesmit is nehezen felejti az ember: valljuk be, nem egy Don Attila 😉

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.