Zalakaros – soha ilyen jó közönség!

Jó hangulatú út után Időben érkeztünk Zalakarosra. A Szt. István panzióban átvedlettünk cowboyokká és cowgirlökké, a tetthelyet is hamar megtaláltuk. A 180 fős, Nyergesújfaluról érkezett – főként családokból álló – nyaralócsapat épp még a vacsoráját költötte, így a a Don Attila Band nyugodtan előkészülhetett, és mi is összerakhattuk Joe-t – állandó kísérőnket – aki a színpad előtt heveredett le a gyerekcsapat nagy örömére. Vendéglátóink utolsó napja volt ez a táborban, nagyon készültek a jövetelünkre. A böröndökből előkerültek a kockás ingek, a délelőtti kézműves foglalkozáson pedig – akinek nem volt igazi – papírból gyártott magának cowboykalapot. Még szerencse hogy vacsihoz épp piros/fehér kockás szalvéta volt, igy a country-s nyaksál kérdése is megoldódott. A pisztolyropogásra induló harminc perces műsorunkat egyre fokozódó hangulatban nézte – mit nézte – már táncolta is végig a közönség. Mondjuk nekik könnyebb dolguk volt, mégha hepe-hupás is volt a talaj, mert mi velünk a szó szoros értelmében együtt mozgott a színpad, na de legalább kurjongattunk rendesen, igaz inkább a majré okán….

A műsor után nagy taps, és Attiláék már kezdték is a fergeteges élőzenét.

……és a zene ritmusára – koreográfia ide, koreográfia oda –  az eddig csak nézelődök is spontán táncraperdültek… unszolás esete fel sem merült. Pörögtek, forogtak az emberek úgy ahogy érezték… Fantasztikus élmény volt! Ilyen közönséggel még sose találkoztunk.

Szinte csak bekapkodtuk a nagyon finom vacsorát, – ezúton is köszönet  a vendéglátóknak – hörpintettünk egyet (később persze többet is) és már mentünk is táncolni, mutatni a koreográfiákat… elvegyülni a tömegben, mutatni a táncokat.

Hihetetlenül  fogékony, ügyes csapattal volt dolgunk, apraja-nagyja csak úgy szívta magába a táncot. Gogo négy számot is megtanított, egy közülük páros körtánc.

Na itt tartottam, amikor megjött a csapatvezető  levele:

Kedves Zsuzsa!
Szeretném megköszönni Önöknek a táborunkban való jelenlétüket.
Valóban jelenlét volt, mellyel igen-igen megörvendeztettek bennünket.
Régen volt ennyire jó hangulatú, ennyiünket mozdulásra indító
táncházunk. Mindenki nagyon jól érezte magát, és egy nagyon
kellemes élménnyel zárták a táborunkat.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Kívánom, hogy bár merre járnak, szerezzenek ilyen örömet másoknak is,
és mindenhol hasonlóan jó emlékezetben tartsák meg a csapatot
Isten áldja meg Önöket.
Üdvözlettel
Bundschuh Attila

Én már nem is tennék hozzá semmit, talán annyit hogy a szállásunk is remek volt. Egy kiadós alvás után hajnali 11 kor 🙂 bepattantunk a buszba és meg se álltunk (olyan sokszor) hazáig.

Köszönet ismét Pistinek, hogy épségben hazahozott minket, Tibinek Erának a videózást, fotózást, és  nem utolsó sorban Don Attiláéknak a remek zenét, jó hangulatot.

Fellépők voltak elől: Moncsi, Vera, Gogo,  Betty, Gabó, Viki, hátul: Zsu, Mazsi, Pisti, Angie, Teca

Zsu

Kapcsolódó galéria

Fellépésünkről: videó 1. részletvideó 2. részletvideó 3. részlet
örömtánc és Itty Bitty tanulása
Patty Cake Polka a helyiekkel

One thought on “Zalakaros – soha ilyen jó közönség!”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..